για &

Παραλίες στη Σαντορίνη

Η ίδια ηφαιστειακή έκρηξη που σχημάτισε τη Σαντορίνη, δημιούργησε επίσης μαγευτικές παραλίες, πανέμορφους κολπισκους και εντυπωσιακές σπηλιές. Χάρη στο ηφαιστειακό έδαφος του νησιού, υπάρχει μια ποικιλία από κόκκινες, λευκές και μαύρες παραλίες, οι οποίες μετατρέπουν το κολύμπι σε μια μοναδική εμπειρία.

Κόκκινη παραλία Σαντορίνη

Η Κόκκινη παραλία, δίπλα στο χωριό Ακρωτήρι, είναι ίσως η πιο διάσημη και εντυπωσιακή παραλία του νησιού, αφού τα βράχια που την περικυκλώνουν, η άμμος και τα βότσαλα είναι όλα κόκκινα. Τα βαθυγάλανα νερά της και το ηφαιστειακό τοπίο της, κάνουν αυτή την παραλία ένα αξιοθέατο από μόνη της.
Παραλία Περίσσα Σαντορίνη - Emerald Collection Suites

Παραλία Περίσσα Σαντορίνη

Η Περίσσα βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Σαντορίνης και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού. Η μαύρη άμμος της και ο τεράστιος βράχος που αναδύεται μέσα από τη θάλασσα, το λεγόμενο "Μέσα Βουνό", δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό.

Παραλία Βλυχάδα Σαντορίνη

Η Βλυχάδα είναι μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, με εντυπωσιακά λευκά βράχια και γκρίζα άμμο. Είναι οργανωμένη και ιδανική για όσους αναζητούν μια πιο ήσυχη παραλία για χαλάρωση και κολύμπι.
Παραλία Μονόλιθος Σαντορίνη
Ο Μονόλιθος είναι μια οργανωμένη παραλία με καθαρά ρηχά νερά και μαύρη άμμο, κοντά στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης. Είναι η ιδανική παραλία για οικογένειες με παιδιά και διαθέτει παροχές όπως γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο volley, ταβέρνες, bars και εστιατόρια.